Přihlášení do skupiny Eupareunia

Zaregistrovat se můžete vyplněním dotazníku, na který se dostanete z odkazu pod tímto textem. Některé články na tomto webu, především pak samotné navrhované metody pro řešení nejčastějších vztahových problémů moderních párů, budou přístupné až po zadání hesla, které bude pro každý krok nové a zašlu vám jej po vyplnění příslušného dotazníku. Registrace je otevřena během trvání prvních dvou lekcí (později se už nebude možné přihlásit, nebo pouze po konzultaci).

Ještě jednou zopakuji pravidla: Na každou novou lekci potřebujete znát heslo, které vám zašlu po vyplnění postupového dotazníku, jenž se vždy vztahuje k předchozí lekci (nebo úvodní dotazník v případě lekce první). Když se někdo do skupiny přihlásí později, musí využít pauzy mezi lekcemi nebo plnit více úkolů paralelně, aby postupně hlavní skupinu dohnal.

Pokud jste ještě nečetli úvodní vysvětlení k tomuto projektu, měli byste tak učinit dříve, než se do skupiny zaregistrujete. Přeji hodně štěstí a odvahy na cestě transformace vás i vašich vztahů!

Odkaz na úvodní dotazník.

Comments are disabled for this post